Reebok lanceert schoen waar je lucht moet inblazen

Vanaf deze vrijdag ligt onze schoenenspecial in de rekken, waarin we meer dan 50 schoenen bespreken. Deze nieuwe van Reebok werd nu pas gelanceerd en maakt dus geen deel uit van ons maartnummer. Toch even een kennismaking.

De schoen waarover het gaat, is de ZPump Fusion 2.0. Die werd ontworpen in de wetenschap dat geen enkele voet identiek is. Reebok garandeert dat deze schoen oneindig veel pasvormen heeft en zich dus aanpast aan elke voet.  

Het geheim zit ‘m in de Pump-technologie. De banen rond de schoen worden namelijk gevuld met lucht, wat voor de nauw aansluitende en unieke pasvorm zorgt. Wanneer je op de Pump-knop op de hiel van de schoen drukt, wordt er lucht in het systeem gepompt en vullen de banen rond de hiel zich ermee. Sommige mensen zullen dus meer lucht in hun schoen moeten pompen dan anderen om een ideale pasvorm te krijgen.

Tot slot is er ook nog het nieuwe en naadloze PowerFrame, dat ervoor zorgt dat de met lucht gevulde banen dichter bij de voet zitten en een nog betere pasvorm garanderen.   

De ZPump Fusion 2.0 kost 120 euro en is te koop op www.reebok.be

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?