Race for the Cure komt terug naar 4 Belgische steden!

Op zondag 27 september en zondag 4 oktober strijkt Race for the Cure opnieuw neer in 4 Belgische steden: Antwerpen, Brussel, Charleroi en Namen. Solidariteit en samenhorigheid staan centraal op dit hartverwarmende sportieve event!

Grootste wereldwijde sportevenement in de strijd tegen borstkanker
Race for the Cure is een loopevenement dat op hetzelfde moment op verschillende plaatsen in Europa plaatsvindt. Om ter snelst lopen of een persoonlijk record neerzetten, daar gaat het bij Race for the Cure niet om. De nadruk ligt op SAMEN lopen in de strijd tegen borstkanker. Door deel te nemen, steun je mensen met borstkanker en toon je hen dat ze er niet alleen voor staan. Daar haal je toch met plezier je loop- of wandelschoenen voor uit de kast?

6 km lopen of 3 km wandelen
Op Race for the Cure kan je kiezen tussen 2 afstanden: 6 km lopen of 3 km wandelen. Op die manier kan iedereen deelnemen. Ook kinderen, want er is een speciale Kids for the Cure voor hen. Hierbij lopen kinderen van 6 tot 10 jaar 800 meter. Je kan ook in groep deelnemen, bijvoorbeeld met vrienden, familie of collega’s om iemand te steunen die jullie kennen en die getroffen is door borstkanker.

Waar en wanneer?
Wie wil deelnemen aan dit hartverwarmende evenement, kan in België op 4 plaatsen terecht. Think Pink organiseert Race for the Cure in Antwerpen, Charleroi en Namen op zondag 27 september en in Brussel op zondag 4 oktober. Meer info vind je op de website van Think Pink. Daar kan je ook inschrijven.

Het filmpje laat je al wat in de sfeer komen!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?