Puma pakt uit met nieuwe vetertechnologie

Een schoen, oneindig veel stijlen. Dat is de slogan die Puma koppelt aan Netfit, de technologie waarmee het merk naar eigen zeggen de vetersluiting herontdekt.

Netfit is een nieuwe en unieke methode om veters op talloze manieren te strikken en zo de gewenste ondersteuning en stijl te bekomen. De naam van de technologie is afgeleid van de netted mesh-bovenlaag, die jou toelaat om de veters op oneindig veel manieren in de schoen te plaatsen. Daardoor verbetert niet alleen de ondersteuning, maar ook de pasvorm. Puma integreerde deze Netfit trouwens niet alleen in zijn nieuwste loopschoenen, ook het schoeisel voor de voetballers maakt er gebruik van.

De mogelijkheden om de veters in de schoen te plaatsen zijn dan wel oneindig, maar Puma zet je via onderstaande afbeelding op weg met vijf voorbeelden.

1. Standard lacing: voor sporters die minimale ondersteuning nodig hebben.
2. Stability lacing: voor sporters die extra steun nodig hebben in het midden van de schoen.
3. Wide foot lacing: biedt extra ruimte aan sporters met bredere voeten.
4. Narrow foot lacing: voor sporters met smalle voeten.
5. Heel support lacing: voor sporters die het fijn vinden dat hun schoen strak rond de hiel zit.  

De Netfit-technologie is vanaf nu beschikbaar bij de Speed Ignite Netfit. Vanaf 10 mei bij de 365 evoKnit Netfit, vanaf 1 juni bij de Ignite Netfit en de Tsugi Netfit. Vanaf 1 juli komen daar de Ignite Limitless Netfit, 365 Netfit, evoSpeed Indoor Netfit en vele andere modellen bij.

 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.