Polar nu ook compatibel met TrainingPeaks

Mensen die tijdens hun trainingen een beroep doen op een toestel van Polar, kunnen dat vanaf nu ook koppelen aan hun TrainingPeaks-account.

TrainingPeaks is een online en mobiel platform dat vooral gebruikt wordt door coaches om de prestaties van hun atleten te kunnen monitoren. Maar dat platform is lang niet compatibel met alle toestellen. Wie bijvoorbeeld tot voor kort met een toestel van Polar ging lopen, moest na de run zijn gegevens uploaden naar Polar flow. En die gegevens moest je dan handmatig invoeren in TrainingPeaks.

Dat is vanaf nu verleden tijd, want Polar kondigde zonet aan dat de trainingsessies vanaf heden automatisch geüpload worden naar Polar flow én TrainingPeaks. Bovendien kan je trainingen uit het verleden ook nog exporteren naar TrainingPeaks. Via deze link (of zie hieronder) vind je een gedetailleerde beschrijving hoe je beide accounts koppelt.

Dit gegeven is ook goed nieuws voor enkele van onze collega’s, die zich met de Polar M400 klaarstomen voor de marathon van Porto.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?