Polar lanceert betaalbaar gps-sporthorloge

Enkele maanden na de lancering van de M600 komt Polar opnieuw met een nieuw gps-sporthorloge op de proppen: de M200.

De M200 is een waterdicht gps-sporthorloge dat gebruikmaakt van Polars zelf ontwikkelde hartslagmeting aan de pols. Je gebruikt dit nieuwe toestel niet alleen als trainingsmakker, de M200 doet ook dienst als slaap- en activiteitstracker. Hij houdt dus onder meer je aantal stappen en verbrande calorieën bij en meet de kwaliteit van je slaap. Ook als je te lang niet bewogen hebt, herinnert de M200 je daaraan.

Wie tijdens zijn trainingen volledig connected wil blijven: dit toestel houdt je indien gewenst op de hoogte van inkomende oproepen, berichten, kalenderherinneringen en socialmediameldingen. De modebewuste lopers zullen dan weer graag zien dat de polsbandjes in diverse kleuren beschikbaar zijn en dat je die makkelijk kan vervangen.

Prijskaartje

Klinkt allemaal veelbelovend, zeker als we het prijskaartje bekijken: 149 euro. Daarmee lijkt dit horloge uitermate geschikt voor de beginnende loper die de data van zijn activiteiten zo goed mogelijk wil monitoren. Al zullen ook doorgewinterde lopers – die geen overdaad aan data willen – hier graag mee aan de slag gaan omwille van de duidelijkheid en gebruiksvriendelijkheid. Bovendien registreert de M200 zes uur lang je trainingsactiviteiten als je hem volledig opgeladen hebt. Je kan er dus ook perfect mee aan de slag tijdens een marathon(voorbereiding).

De nieuwe Polar M200 is vanaf januari 2017 beschikbaar in ons land. Sinds enkele dagen hangt het toestel wel al rond onze pols. Bijgevolg lees je in ons januarinummer een review van dit product.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?