Pebble lanceert nieuwe productlijn met smartwatches

Vier jaar na de eerste smartwatches brengt Pebble op het crowdfundingsplatform Kickstarter een nieuwe productlijn uit met drie slimme apparaten.

De nieuwe productlijn van Pebble biedt lopers de keuze uit twee smartwatches met ingebouwde hartslagmonitor en activity tracker, de Pebble 2 en Pebble Time 2, of het nieuwe loopapparaatje Pebble Core.

Eric Migicovsky, CEO en medeoprichter van Pebble: “Pebble maakt het leven met simpele apparaten veel makkelijker. Pebble 2 en Pebble Time 2 combineren de kracht van een fitnesstracker met de geweldige smartwatch-features die we de afgelopen vier jaar ontwikkeld hebben. Met Pebble Core introduceren we een apparaat dat niet om de pols hoeft, waarmee we wearables naar een nieuw niveau tillen.”

PEBBLE CORE: SPOTIFY EN ACTIVITY TRACKER IN JE BROEKZAK
De Pebble Core is geen smartwatch, maar een compact apparaatje met 3G-verbinding dat je aan je kleding kan vastmaken of in je zak kan stoppen. De Pebble Core streamt muziek via Spotify, trackt je activiteiten, houdt je locatie bij via GPS en kan op basis van die locatie een noodsignaal uitzenden. Het apparaatje kan gesynchroniseerd worden met Runkeeper, Strava, MapMyRun, Google Fit en Under Armour Record. De batterij gaat negen uur mee.

De Pebble Core is verkrijgbaar in zwart en wit vanaf 69 dollar.

PEBBLE 2: BETAALBARE FITNESS SMARTWATCH
Pepple 2 is de upgrade van de originele Pebble-smartwatch en trackt je slaap, stappen en hartslag. De verbeterde versie is tot op dertig meter diepte waterbestendig, heeft een ingebouwde microfoon en is compatibel met 13.000 bestaande apps. De batterij gaat ongeveer een week mee.

De Pebble 2 is verkrijgbaar in vijf kleuren vanaf 99 dollar.

PEBBLE TIME 2: PREMIUM SMARTWATCH VOOR ACTIEVE PROFESSIONALS
Het pronkstuk van de nieuwe productlijn, de Pebble Time 2, is gemaakt van roestvrij staal en heeft net als de Pebble 2 een ingebouwde hartslagmeter en microfoon. Het kleurenscherm is de helft groter dan dat van zijn voorganger en heeft een hogere resolutie, waardoor je nu twee keer zoveel tekst kan aflezen van het scherm. De batterij gaat tot tien dagen mee.

De Pebble Time 2 is verkrijgbaar in goud, zilver en zwart vanaf 169 dollar.

De nieuwe productlijn is voorlopig exclusief te koop op Kickstarter, vanaf het najaar zijn de producten ook beschikbaar via Pebble.com en in andere verkooppunten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?