Opnieuw een geslaagde editie van de DH Namur Urban Trail!

1250 deelnemers verzamelden zondag aan het Centre Adeps La Mosane in Jambes voor de 3e editie van de DH Namur Urban Trail. Met de nodige uitrusting hebben ze het zich niet beklaagd dat ze in koude omstandigheden kwamen opdagen voor deze editie van de NN Urban Trail Series.

Het ging zondag niet enkel om een sportief, maar ook om een toeristisch en cultureel evenement. Zo konden de deelnemers genieten van een DJ op de vierde verdieping van het gebouw van de Christelijke Mutualiteit of van een projectie van een film in cinema Eldorado.

Onder de twaalf bezochte plekjes bevonden zich het café Prince Baudouin, het bureau van de burgemeester in het stadhuis, het interieur van het Paleis Provincial, de traditionele verharde hellingen van de Citadelle, de Academie van de Schone kunsten, het kabinet van minister Prévot en enkele andere symbolische plekken, waaronder de tuinen van het Royal Snail hotel.

De Reverse Run, een actie van Nissan waarbij men 15 meter achterwaarts moest lopen en een Nissan Juke kon winnen, bleek erg in de smaak te vallen bij de sportievelingen.

Bij de aankomst kregen de deelnemers een T-shirt, een lekker ontbijt aangeboden door Delhaize, een Aquarius en een zondagseditie van DH.

Via ‘My Page’ kunnen de deelnemers hun persoonlijke foto’s en video’s ontdekken. Die werden op verschillende plekken van het parcours gemaakt. Daarnaast zullen ze er ook hun tijd te weten kunnen komen.

Heb jij genoten van deze editie en wil je er nog een keer bij zijn? Vergeet je dan niet in te schrijven voor de volgende editie van de NN Urban Trail Series, op 3 december ’s avonds in Mechelen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?