Ontdek Vlaanderens mooiste met de Runners’ lab Flandrien Race

Loop op 1 of 2 mei 10, 21 of 42 km en doorkruis Vlaanderen virtueel met het gloednieuwe - en bijzondere - loopevent van Runners' lab.

Loopspeciaalzaak Runners’ lab pakt op 1 en 2 mei uit met een nieuw concept: de Runners’ lab Flandrien Race. Of je nu voor de kortste of langste afstand kiest, Runners’ lab zorgt ervoor dat je in bijna elke uithoek van Vlaanderen geweest bent. Het ene moment kan je de zee ruiken en amper een paar kilometer verder kan je met een beetje inleving het Atomium voor je zien. Runners’ lab laat je Vlaanderens mooiste ontdekken door tal van bekende locaties te passeren. Het idee? Wat de Ronde Van Vlaanderen voor wielerfanaten is, moet de Runners’ lab Flandrien Race voor lopers worden.

Eventbeleving, mét aanmoedigingen

Dankzij de revolutionaire MyTrace app hoopt Runners’ lab je even helemaal te doen vergeten dat je niet door een bruisende stad loopt en omringd wordt door duizenden andere lopers. Dankzij de app zal je van de ene verrassing naar de andere lopen. Zo passeer je tal van bekende locaties – van de zee tot het verre Limburg – in enkele kilometers, welke afstand je ook kiest.

Tijdens de Runners’ lab Flandrien Race zal je ook op geen enkel moment de supporters aan de zijlijn missen. Van start tot finish zal je namelijk kunnen rekenen op de steun van vrienden met persoonlijke audioboodschappen, #teamrunnerslab en een enthousiaste speaker. Daarnaast geeft de MyTrace app je regelmatig updates over het aantal kilometers je al overbrugd hebt en rond welke je positie je je bevindt ten opzichte van anderen in de door jouw gekozen wave. Voor een echte wedstrijdbeleving.

Gratis deelname

Runners’ lab biedt deze wedstrijd helemaal gratis aan. Bij het vervolledigen van je inschrijving krijg je in het winkelmandje de optie om het Runners’ High pakket (10 euro) toe te voegen. De opbrengst hiervan gaat integraal naar Sportaround vzw, een organisatie die alles in het werk stelt om elk kind de mogelijkheid te geven om te sporten en waarvan Runners’ lab trotse partner is.

Wil jij het eerste weekend van mei aan de startlijn staan? Schrijf je dan hier in, kies je starttijd en -wave en ontdek Vlaanderens mooiste op een bijzondere manier.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?