Ontdek de mooiste loopevents van Nederland virtueel!

Tijdens NN Running Day op zaterdag 24 en zondag 25 oktober kan je Nederland al lopend ontdekken met de MyTrace App. De app geeft je frequente updates over het parcours, tussentijden en bekende highlights langs de route. Ontdek hier welke plekken je kan verkennen.
Dit weekend kan je je training weer een frisse wind geven door je gratis aan te melden voor een van de virtuele events tijdens NN Running Day. In België maakte de Port of Antwerp Night Marathon, de Brussels Airport Marathon en de Athora Great Bruges Marathon reeds gebruik van de MyTrace App, een app waarmee het voelt alsof je de evenementen echt loopt. Dit weekend is het de beurt aan onze noorderburen en kan je virtueel kennis maken met de mooiste zes loopevents van Nederland. 
MyTrace app 
Met de MyTrace app is het net alsof je de evenementen echt loopt. Zo hoor je bij de NN Marathon Rotterdam het ”You’ll never walk alone” gezongen door Lee Towers (de officieuze hymne van de marathon). Na het aftellen en het klinken van het startschot neemt de app je mee over het door jou gekozen parcours en ontvang je regelmatig tussentijden, hoor je weetjes over highlights langs de route en blijf je in het ritme door de uitzinnige menigte en muziekpunten. Oortjes in en lopen maar! 
Deze events kan je ontdekken: 

– NN Marathon Rotterdam (42,195 km – 10,55 km – 4,2 km) 
– Marathon Eindhoven (42,195 km – 21,1 km – 10 km – 5 km) 
– Singelloop Utrecht (10 km – 5 km) 
– Almere City Run (16,1 km – 10 km) 
– Maastrichts Mooiste (16,1 km – 10 km – 5 km) 
– Menzis 4 Mijl van Groningen (6,437 km)

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?