Ongewone ontwikkeling tijdens loopwedstrijd (video)

Een regionale wedstrijd uit de Verenigde Staten zou normaal gezien nooit op running.be vermeld worden. Tenzij ... er iets bijzonders gebeurt!

Tijdens de Stanford Invitational verliep de wedstrijd van 1500 meter niet zoals gepland. Ongeveer halverwege de race verscheen er plots een official op de piste. Die man was er zich duidelijk niet van bewust dat er een groep lopers op komst was en zette zijn weg richting middenplein rustig verder.

Enkele seconden later besefte de man dat hij in een netelige situatie zat en hij probeerde in extremis nog te ontkomen aan een botsing. Helaas was die niet meer te vermijden. Voor twee lopers – Pat McGregor en Michael Rimmer – betekende het ook het einde van de race. De official werd naar het dichtstbijzijnde ziekenhuis gebracht voor verder onderzoek, maar bleek uiteindelijk alleen wat schaafwonden te hebben.

De video van het ongelukkige voorval zie je hieronder. Helemaal onderaan vind je ook enkele artikels van andere vreemde wedstrijdsituaties van eerder dit jaar.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?