Ongelijke voeten? Zo vind je toch passende schoenen

Zo'n 60 procent van de mensen kampt met dit probleem: hun ene voet is groter dan de andere. Niet praktisch wanneer je schoenen wil kopen. Maar voor elk probleem is er een oplossing.

Ben jij een van de mensen die met twee verschillende schoenmaten opgescheept zit? Dan hebben we misschien toch goed nieuws voor jou! Op de Facebookpagina 2 verschillende schoenmaten kan je op zoek gaan naar jouw ‘schoenmaatje’, iemand die met dezelfde schoenmaatproblemen als jij kampt, maar dan omgekeerd. Heb je bijvoorbeeld een linkervoet met maat 39 en een rechtervoet met maat 42, dan bestaat de kans dat er ergens iemand rondloopt met exact die maten aan de tegengestelde voeten. Gewoon even je schoenmaten posten op de Facebookpagina en met wat geluk deel jij binnenkort je schoenen met je schoenmaatje.

Levert die zoektocht niets/niemand op? Ga dan eens langs bij een loopspeciaalzaak en doe je probleem uit de doeken. Wie weet komen ze in die winkel met wat extra korting op oude modellen op de proppen. In het beste geval koop je zo twee paar schoenen voor de prijs van één.

In ons septembernummer besteedden we al aandacht aan dit thema. Lees hier het volledige artikel.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?