Nike lanceert nieuwe app NTC+ voor het eerst in België

De Nike+ Training Club-app, die kan dienen als personal trainer, wordt voor het eerst in ons land gelanceerd. In de app zitten meer dan 100 workouts met auditieve en visuele begeleiding.

Nike maakt zich sterk dat je dankzij de Nike+ Training Club App fitter, sneller en sterker wordt. Het somt ook 10 dingen op die we zeker moeten weten over de vernieuwde app. De NTC-app is verkrijgbaar voor iOS-en Android-toestellen.

Hij is uitgebreider

NTC bevat nu meer dan 100 nieuwe workoutoefeningen: intelligente trainingroutines, ontwikkeld door Nike Master Trainers, gebaseerd op wetenschap en geïnspireerd door ’s werelds beste atleten.

Hij brengt je innerlijke Rory McIlroy of Alex Morgan naar boven

De app is herontworpen voor zowel mannen als vrouwen, en is aangepast aan hun variërende noden en doelen.

It’s all you

Gepersonaliseerde NTC-plannen bieden de ideale mix van workouts, met een balans in intensiteit en herstel op basis van je eigen fitnessniveau en -doelen.

Geen plateaus

Input wordt automatisch toegevoegd, maar ook handmatig door de gebruiker. NTC vraagt hoe zwaar een sessie was en stelt de volgende workout hierop af.

It reps you

Gebruikers worden doorheen elke oefening geleid om vorm te highlighten en fouten te verminderen.

Hij houdt het echt

Gebruikers krijgen ook credits voor activiteiten buiten de app, zoals wandelingen of NRC runs, als extra informatie voor de aangepaste plannen.

Variatie

Wekelijkse ‘featured athlete’-workouts, geïnspireerd door elite-atleten, nodigen gebruikers uit om te variëren in oefeningen.

Gemaakt om te inspireren

De app bevat een verbeterde functie om foto’s te delen, inclusief meer dan 30 stickers en tagging functies, ontworpen om te inspireren.

Beloont vooruitgang

Met gepersonaliseerde productaanbiedingen, NTC Live updates en social activity feed helpt de app om te blijven motiveren.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?