Night-editie zorgt voor unieke sfeer bij Race Against Nature

De allereerste night editie van de Race Against Nature werd er eentje om niet snel te vergeten. Niet alleen was er het parcours van 7 kilometer met 21 hindernissen in het donker, maar werkten ook de weergoden stevig tegen.

De 1.000 deelnemers, het maximum want uitverkocht, kregen een epische night editie voorgeschoteld. De 7 kilometer met natte hindernissen zorgen voor een frisse en vooral lastige bedoening. Lichtstralen vermengd met regendruppels zorgden voor een speciale sfeer. Het regende van bij de start in vlagen, maar echt ophouden deed het nooit. De meeste deelnemers kwamen dan ook drijfnat over de meet. Maar zoals het een echte Spartacus betaamt, gaf het merendeel geen zier om die omstandigheden.

Na de aankomst konden de deelnemers gelukkig snel opwarmen. Ze verzamelden zich al snel rond de twee kampvuren of genoten in een tentje van een drankje terwijl een muzikaal optreden ook figuurlijk voor verwarming zorgde.

Zondag volgt ook de day editie van de Race Against Nature. Voor de late beslissers: er zijn nog steeds plaatsjes vrij voor 10 kilometer en 31 hindernissen in Averbode!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?