Nieuwe first lady doet iets vreemds tijdens het joggen

Exit Melania Trump, enter Jill Biden. De Verenigde Staten hebben sinds gisteren niet alleen een nieuwe president, maar ook een nieuwe first lady... die op tijd en stond van een goeie loopsessie houdt!

Jill Biden (69) is doctor in de onderwijswetenschappen en geeft les aan immigranten en vluchtelingen. Dat wil ze blijven doen, ook nu ze de nieuwe first lady is. In haar vrije tijd houdt mevrouw Biden van lopen… en van practical jokes.

“Oma is een echte grappenmaker”, vertelden haar kleinkinderen Natalie en Naomi in de aanloop naar de presidentsverkiezingen. “Tijdens het joggen heeft ze al eens een dode slang gevonden. Ze bracht die mee naar huis en verstopte die in een tas om zo iedereen de stuipen op het lijf te jagen.”

En is manlief, meneer de kersverse president, een jogger? Joe Biden (78) is in de eerste plaats een fietser. Met zijn gesofisticeerde hometrainer werkt hij aan zijn conditie. Maar van een rondje lopen, is hij ook niet vies. In 2014, toen hij vicepresident was onder Barack Obama, dook zelfs een filmpje op waarin Obama en Biden samen een toertje lopen door het Witte Huis.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?