Nieuwe activity tracker meet 24/7 je hartslag en slaappatroon

De Polar A370 combineert hartslagmeting, meting van je slaappatroon en bruikbare gegevens om een goede balans van activiteit, rust en algemene conditie te ontwikkelen.

De nieuwe Polar A370 is een fitness tracker met continue 24/7 polsslagmeting tijdens momenten van rust en fysieke activiteit. Deze gegevens worden gebruikt om je te helpen je dagelijkse trainingsdoelen te bereiken. Een uitvoerig dagelijks overzicht en een volledig beeld van je conditie (training, rust en herstel) is beschikbaar in de Polar Flow App.

De Polar A370 combineert continue hartslagmeting met Polar Sleep Plus, een intelligent en geavanceerd slaapsysteem dat de timing, hoeveelheid en kwaliteit van je nachtrust berekent op basis van je positie en polsbewegingen. Zo kan je de timing, hoeveelheid en kwaliteit van je nachtrust opvolgen om je slaapschema aan te passen en je doelen te bereiken.

De Polar A370 heeft een knap design met een waterdicht kleurendisplay met touchscreen, heldere kleuren en een trilfunctie voor meldingen. De polsband is verwisselbaar en bestaat in verschillende kleuren.

De Polar A370 kan je vanaf vandaag reserveren op via www.polar.com. De toestellen worden verzonden vanaf begin juni. De verwisselbare polsbanden zijn verkrijgbaar in zwart, wit, robijnrood, petroleum, donkerblauw en oranje.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?