Nieuw running.be magazine: slim heropbouwen, trainen in 30′ en lopen in stijl met Jani Kazaltzis

Fit het najaar in? Running.be helpt je na de zomervakantie weer op weg met 100 bladzijden aan nieuwe inspiratie! Dit lees je in het septembernummer.
Lopen is in de mode en dat hoef je Jani Kazaltzis niet te vertellen. Naast trendy outfits trekt Vlaanderens bekendste stylist geregeld zijn loopschoenen aan. Running.be zocht hem op, peilde naar zijn competitieve kantjes en vroeg hem – uiteraard – om enkele modetips voor loopkledij.
Opnieuw uit de startblokken 
In het trainingsgedeelte lees je dit keer over hoe je verantwoord weer opbouwt naar een nieuw doel, hoe je kort en efficiënt traint nu het werk zich weer opstapelt en hoe je de gekende zomer- of coronakilo’s opnieuw kwijtspeelt. Samen met sportcoaches en -voedingsdeskundigen loodsen we je voorbij verschillende obstakels en binnenkort (hopelijk) opnieuw naar de start van een loopevent. 
Wil je binnenkort een halve (virtuele) marathon lopen? Dan kan je aan de slag met het trainingsschema om die te finishen in 1u45′: een eindtijd waarmee je onder de mythische grens van 5’/km duikt. Zien je benen het volledig weer zitten, maar wil je hoofd niet mee? Niet zo vreemd: de voorbije maanden werd onze mentale weerbaarheid flink op de proef gesteld. Je mentale fitheid is nochtans net zo belangrijk als je fysieke conditie om goed te presteren én van je loopsessies te genieten. Mentaal sterk in je (loop-)schoenen en bewust genieten van elke stap die je zet? Running.be vertelt je hoe. 
Inspirerende verhalen 
Verder gingen we een dag mee in het spoor van de Mare Nostrum, de langste estafetteloop ter wereld, en volgden we drie moedige lopers tijdens hun ‘strandloopje’ … van bijna 100 km. Ook gingen we op pad met de beste sommelier van België, Gianluca di Taranto, en maakten we kennis met drie succesvolle onderneemsters die sport en mode perfect weten te combineren. Een stijlvolle look met aandacht voor het milieu én kwaliteit om je loopsessies comfortabel in af te werken? Deze merken van eigen bodem zetten de athleisure trend kracht bij. 

De volledige inhoud van het septembernummer kan je hier raadplegen. Nu in de winkelrekken en de webshop.
Tip: heb je onze nieuwe looplijstjes met opzwepende beats al ontdekt om nog meer uit je loopsessies te halen? Ons Spotify-account is volledig vernieuwd! Ontdek het hier.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?