Nieuw running.be magazine met adrenalinejunkie Sieg De Doncker

Van najaarsdip tot een gezond eindjaar én je eerste marathon in het voorjaar. Dit lees je in ons laatste magazine van 2019!
Tv-gezicht Sieg De Doncker toonde in oktober weer maar eens dat hij van vele markten thuis is. Hij finishte de Brussels Airport Half Marathon terwijl hij een vriendin in een rolstoel voortduwde. Een straffe prestatie en ideale aanleiding voor running.be om deze alleskunner te spreken over zijn loopgewoonten en bijzondere -doelen: “De Jungle Marathon prijkt op mijn bucketlist bovenaan”, aldus de adrenalinejunkie. 
Kan je zelf tijdens de koudere maanden wel wat extra energie gebruiken? Lees dan hoe je je trainingen op een leuke manier volhoudt, hecht belang aan je rust- en slaapmomenten en bestrijdt die energiedip in het najaar. Nieuwe abonnees verwelkomen we dit keer met een BLACKROLL foamroller en/of mini massageset om het belangrijke herstelproces te versnellen. Hier vind je meer info over ons abonnementsaanbod
Verder hebben we verschillende tips voor je (eerste) marathon verzameld. Zo lees je over het verantwoord afvlakken van de lactaatcurve voor langeafstandswedstrijden en sta je dankzij het uitgebreide 16(!)-wekenschema van coach Paul Van Den Bosch optimaal voorbereid aan de start van jouw voorjaarsmarathon. Voedingshypes als intermittent fasting en ‘wondermiddelen’ als ketonen nemen we onder de loep én gaan na of ze ook wel zo gezond en nuttig zijn voor de recreatieve loper. 
Eindejaarsspecial 
Met ons laatste running.be-magazine van 2019 hebben we natuurlijk ook aandacht voor de eindejaarsfeesten. Met onze tips kom je die zonder de typische ‘feestkilo’s’ door en zetten we de leukste cadeaus voor lopers op een rijtje. Leuk om te geven én te krijgen … En om je alvast warm te maken om 2019 al lopend af te sluiten, voorzien we binnenin het magazine nog een leuke verrassing voor onze lezers! Benieuwd? Loop snel naar je dichtstbijzijnde boekhandel of supermarkt voor een nieuwe dosis lees- en loopplezier! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.