Nieuw running.be magazine: Freek Braeckman, lopen in de natuur, wintermateriaal, core oefeningen,…

Van tips om meer uit je najaarstochtjes te halen tot hartverwarmend comfort food en inspirerende loopverhalen. Dit lees je in het laatste nummer van 2020.
2020 was op zijn zachtst uitgedrukt een bewogen jaar. Maar 2020 was ook het jaar waarin we massaal de loopsport (her)ontdekten en meer dan ooit stilstonden bij het belang van een gezond en fit lichaam om ons tegen ziektes en virussen te wapenen. Je looptochtjes werden heilzaam. En voor die looptochtjes trokken we de natuur in: parken, bossen, velden, trails, … Zeker in het mooie herfstseizoen is het puur genieten van een natuurlijke omgeving, al vormt lopen op oneffen terrein wel vaak een extra uitdaging. Running.be verzamelde voor jou de nodige tips om het meeste uit je offroad-training te halen. 
Op pad met Freek Braeckman 
Iemand die alles over het gelukzalige gevoel van sporten afweet, is VTM-nieuwsanker en presentator Freek Braeckman. Voordat hij zijn mediacarrière begon, deed hij jarenlang aan professioneel schermen. De gedrevenheid uit zijn topsportjaren kenmerkt hem nog steeds, al geeft lopen hem de nodige rust en ‘creatieve impulsen’: “Loopschoenen aan, een podcast opzetten en genieten.” 
Winterproof materiaal, gezond comfort food, cadeautips voor lopers, … 
Om je training komende donkere, natte herfst- en wintermaanden in alle comfort en veiligheid af te werken, ben je beter goed uitgerust met degelijk materiaal. Hoe blijf je droog en warm? Heb je andere schoenen nodig in de winter? En hoe verhoog je je veiligheid bij donker weer? We geven antwoorden op de belangrijkste vragen en maken je materiaal winterproof. Nieuwe abonnees zetten we alvast veilig op weg met de BioLite Headlamp 200. Hier lees je meer over ons nieuwe abo-geschenk.
Verder tonen we je essentiële core-oefeningen met je eigen lichaamsgewicht en krijg je tips mee om te genieten van gezond comfort food: van hartverwarmende ovenschotels tot slimme snacks in de zetel. Meer food-inspiratie krijg je bovendien met enkele leuke recepten om je geliefkoosde havermout – hét favoriete eten van menig loper – te pimpen. 
Oh ja, we verzamelden ook nog enkele leuke geschenken voor lopers in onze traditionele cadeauspecial. Zo zet je je cadeautjeszoektocht alvast goed in … Of weet je wat je zelf op je lijstje kan zetten! 

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?