Nieuw in ons land: festival voor sporters

Dit najaar vindt het eerste WILL Sports Event plaats. Twee dagen lang kunnen alle sporters terecht in Kortrijk Xpo voor informatie, inspiratie en motivatie.

Will Sports Event vindt plaats op 27 en 28 oktober in Kortrijk Xpo. In een dynamische en sportieve setting zullen de bezoekers producten kunnen bekijken, bijleren van coaches en artsen, of helemaal ondergedompeld worden door de verhalen van de professionele topsporters. Het blijft bovendien niet bij kijken en luisteren. De WILL-bezoeker kan ook zelf aan de slag in clinics, workshops en demosessies. Innoverende trainingsessies of nieuw ontwikkelde sportproducten zal je ter plaatse kunnen testen. Ook innovatieve snufjes zoals wearables en neurologische tools zullen terug te vinden zijn op de festivalvloer. Tijdens één-op-éénsessies kan de sporter zelfs advies op maat krijgen of zijn conditieniveau in kaart laten brengen.

Niet alleen ervaren sporters zijn welkom, ook starters en ‘iedereen die beweging en gezonde voeding belangrijk vindt’, komt aan zijn trekken. Lopers zullen vast en zeker wat kunnen opsteken van hordeloopster Eline Berings of Europees marathonkampioen Koen Naert. Ook topcoach Paul Van Den Bosch tekent present.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?