Nieuw: 3 sporthorloges van Superdry

Superdry associëren we niet meteen met fitnesstrackers en aanverwanten, maar het kledingmerk brengt toch een nieuwe sporthorlogecollectie uit, bestaande uit 3 items.

De collectie is volgens Superdry ontworpen om een geheel te vormen met de kleding van het merk. Ze bestaat uit de Digi-stappenteller, Fitnesstracker en de Sprint Digi. Ze hebben elk specifieke kenmerken en zijn beschikbaar in diverse kleuren.

Fitnesstracker (99 euro, rechts op de foto): de tracker heeft een zacht aanvoelende, tweelaagse uit één stuk gevormde siliconen horlogekast met horlogebandje en een verwijderbare module om hem op te laden. Hij is compatibel met iOS en Android en helpt je je stappen, gelopen afstand, verbrande calorieën, slaapcycli en activiteitstijd bij te houden. Je kunt er niet alleen je dagelijkse activiteitsniveaus mee vastleggen, maar ook je dagelijkse doelen instellen via de speciale Superdry Sport app.

Digi-stappenteller (89 euro, centraal op de foto): de digitale stappenteller is perfect als je een stijlvol sporthorloge wilt en tegelijkertijd je stappen en verbrande calorieën wilt bijhouden. Dit horloge heeft een zachte siliconen horlogekast, een tweelaags hoogwaardig siliconen horlogebandje en een digitaal scherm. De digitale stappenteller heeft de volgende functies: stappenteller, 50 dagen gegevensvastlegging, calorieënteller, kilometerteller, staplengte, stopwatch, 12/24-uurs indeling, afteltimer, 2 alarmgroepen.

Sprint Digi (65 euro, links op de foto): het Sprint Digi-horloge heeft een stopwatchfunctie die essentieel is voor elk sportregime. Het grote digitale display toont een 12/24-uurs indeling en de dag/datum. Het horloge heeft een zacht aanvoelende siliconen horlogekast en een tweelaags hoogwaardig siliconen horlogebandje.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?