Muscle Force Pants geeft je meer uithoudingsvermogen

Goede loopprestaties gaan hand in hand met goed materiaal. Zoals een broek die de spiertrillingen tot een minimum reduceert en de spieren extra zuurstof bezorgt.

Odlo komt op de proppen met Evolution Warm Muscle Force Pants, een nieuwe generatie ondergoed die zich richt op de allroundsporters. Dit ondergoed ondersteunt de spieren maximaal en biedt de vertrouwde kwaliteit van het Evolution-ondergoed. De naadloos in het materiaal verwerkte supportzones ter hoogte van het dijbeen verminderen de gemiddelde spiertrillingen met ongeveer 42%. Zo vertragen ze niet alleen de vermoeidheid van de spieren, ze zorgen er ook voor dat het lichaam sneller recupereert. Dat betekent meer pret en meer uithoudingsvermogen.

De druk die de Muscle Force Pants uitoefent, stimuleert de stofwisseling. Zo nemen de spieren meer zuurstof en voedingsstoffen op en breken ze afvalproducten af.

De Evolution Warm Muscle Force Pants is onder meer te koop op Odlo.com. De volledige broek kost 80 euro, de driekwartvariant 70.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?