Minigids DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon

Over minder dan een maand vindt de 32ste editie van de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon plaats. Dankzij onze minigids kom je perfect voorbereid aan de start.

In de 360-rubriek van running.be magazine zetten we steeds 1 loopevenement centraal. We belichten niet alleen het parcours, maar vertellen je ook hoe je gemakkelijk op je bestemming geraakt en wat er rond het evenement te doen is. Voor ons maartnummer konden we uiteraard niet rond de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon. Het grootste loopfeest van het land verwacht op 23 april opnieuw zo’n 40.000 deelnemers.

In onze minigids houden we het parcours onder het vergrootglas en geven we je ook enkele weetjes mee. Zoals over de straat die je van de Kaaien naar het stadscentrum brengt. Voorts vind je er ook info over de mobiliteit, de goede doelen en activiteiten in de buurt van de evenementsite. Een must als je eind april deelneemt aan een van de 4 afstanden (Chiquita Kids Run van 1,4 km, Short Run van 5 km, 10 Miles of marathon).

Je vindt onze minigids in ons maartnummer (nog tot eind april in de winkel). Je vindt het hier ook digitaal.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?