Meer dan 300 wedstrijden in onze loopkalender

Nu de nieuwjaarsrecepties achter de rug zijn, staan er wekelijks weer meer wedstrijden op het programma. Onze kalender werd alvast aangevuld en bevat meer dan 300 evenementen.

In onze loopkalender zitten uitsluitend Belgische wedstrijden. Je kan makkelijk zoeken op locatie, datum of afstand. In ons bestand zitten zeer lokale races, maar ook de grote kleppers ontbreken niet. Wie een foutje heeft opgemerkt, kan dat altijd melden via redactie@running.be. Zelf een wedstrijd toevoegen aan de running.be-kalender, doe je dan weer via deze weg.

Inschrijven

Voor enkele grote wedstrijden kan je je weldra of sinds kort inschrijven. De inschrijvingen voor de DVV Verzekeringen Antwerp 10 Miles & Marathon (deze bekende mensen reserveerden hun startnummer al) zijn al even geopend en op vrijdag 20 januari kan je vanaf 11u ook je deelname bevestigen voor de 10 km van Brussel en Stadsloop De Gentenaar.

Het evenement in onze hoofdstad bestaat uit wedstrijden van 5 en 10 km, waarbij je start en finisht op de piste van het Koning Boudewijnstadion. De 10 km van Brussel vindt plaats op 9 april, waardoor het een uitstekende voorbereiding is voor wedstrijden over een langere afstand later dit jaar (10 Miles, 20 km door Brussel, …). Stadsloop De Gentenaar staat op 21 mei op de kalender en omhelst races van 1, 5 en 10 km. Dat evenement maakt deel uit van de Running Tour.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?