Man krijgt bakken kritiek na huwelijksaanzoek tijdens loopwedstrijd (video)

Een loopwedstrijd gebruiken om je geliefde ten huwelijk te vragen, dat gebeurt wel vaker. Dat zoiets gepaard gaat met kritiek langs alle kanten, komt gelukkig minder vaak voor.

Het voorbije weekend vond de marathon van New York plaats. Kaitlyn Curran was een van de ruim 50.000 deelnemers. Ze was zo’n 26 kilometer ver toen haar vriend Dennis Galvin over de dranghekken sprong en haar ten huwelijk vroeg. Kaitlyn zei ja tegen haar vriend, brandweerman van beroep, en zette daarna haar tocht verder. Ze finishte in 4u25′.

Het aanzoek werd ook gefilmd (zie hieronder), maar de reacties waren niet unaniem lovend. Integendeel. Dennis werd stevig onder vuur genomen. Hij kreeg onder andere het verwijt dat hij zichzelf in het middelpunt van de belangstelling plaatste door het mooie loopmoment van zijn vriendin te onderbreken. Anderen vonden het dan weer niet kunnen dat hij Kaitlyn uit haar concentratie haalde en haar tijd om zeep hielp. Een andere kritiek die vaak de kop op stak, was dat Dennis toch best had kunnen wachten tot aan de finish, ‘of dacht hij dat zijn vriendin de finish niet zou halen?’. Op sommige websites verschenen er zelfs al columns over deze gebeurtenis.

Geen idee of het verloofde paar zich veel aantrekt van deze heisa. Het enige wat wij hopen, is dat ze een mooi huwelijksfeest beleven, en dat ze nog lang en gelukkig samen mogen blijven. En dat Dennis de komende periode net wat minder brandjes moet blussen dan de voorbije dagen op de sociale media.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?

Schrijf je nu in voor onze nieuwsbrief en ontvang een code voor gratis sportdrank van Vitalic


De codes worden wekelijks op vrijdag verstuurd naar de nieuwe nieuwsbriefaanmeldingen.