Maak kennis met nieuwe belevingsmarathon

Dit najaar staat er een compleet nieuwe loopwedstrijd op de kalender. Wij maakten al kennis met dit belevingsevenement door een werelderfgoedstad.

Eerder dit jaar was Brugge nog het decor voor een unieke Urban Trail bij avondlicht en het voorbije weekend trok de Running Tour Dwars door Brugge. Dit najaar is de West-Vlaamse hoofdstad opnieuw het decor voor een loopwedstrijd. De Great Bruges Marathon debuteert op 15 oktober.

De Great Bruges Marathon profileert zich dankzij de samenwerking met hotel-en toerismeschool Spermalie als een belevingsmarathon met een culinair tintje. Dat zal je op de wedstrijddag onder andere merken aan de thematische bevoorradingen en de foodmarket aan de finish. Een andere troef van dit evenement is het fraaie decor. Wie al eens deelnam aan Dwars door Brugge of de Brugge Urban Trail weet dat de West-Vlaamse hoofdstad een mooie en bijzondere loopomgeving is. Brugge is niet voor niets een Werelderfgoedstad. De Great Bruges Marathon is bijgevolg de ideale gelegenheid om een citytrip aan een sportieve uitdaging te koppelen.

In ons meinummer, nu in de winkel, lees je meer over dit evenement, met onder andere ook een blik op het parcours. Je vindt het artikel hier ook digitaal.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?