Lopen in het buitenland: waarop moet je letten?

Trek je tijdens de zomervakantie naar het buitenland? Veel kans dat de omgeving uitnodigt om er te gaan lopen. Maar begin er niet halsoverkop aan.

In het zomernummer van running.be, dat sinds 23 juni in de winkel ligt, stomen we je klaar voor een buitenlandse looptocht zonder verrassingen. Daarbij hoort onder meer een handige checklist van zaken die je niet mag vergeten wanneer je je koffer pakt en wanneer je ter plaatste op pad gaat. Vergeet bijvoorbeeld geen insectenspray, want als je in de buurt van een waterloop gaat joggen, krijg je gegarandeerd gezelschap van meerdere muggen.

Maar we geven je ook tips over lopen op het strand en sommen manieren op om een stad al lopend te verkennen. Denk daarbij aan verschillende apps die je kunnen helpen. En als je op een mooie vakantiebestemming loopt, vergeet dan zeker geen foto te maken en die door te sturen naar onze redactie.

Het volledige artikel vind je terug in ons zomernummer, maar je kan het ook digitaal lezen via deze link (of hieronder).

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?