Loopevents nieuws

Spartacus strijkt in september neer in Genk en komt deze zomer op VTM

Op zondag 11 september vindt in het Thor Park in Genk een nieuwe editie van AA Drink Spartacus Thor plaats. Inschrijven voor deze uitdagende obstacle run van 3, 7 of 12 km kan vanaf nu. Deze zomer komt er ook een Spartacus-programma op VTM.
Op zondag 2 oktober is de Brussels Airport Marathon & Half Marathon na een gedwongen afwezigheid van twee jaar terug! Het evenement krijgt bovendien een volledig nieuw parcours met start onder het Atomium en finish op de piste van het Koning Boudewijnstadion.
Op zondag 26 juni zwaait het Koninklijk Paleis voor het eerst zijn poorten open voor de Liantis Urban Trail Brussels. In deze unieke stadsloop lopen de deelnemers dwars door tot de verbeelding sprekende gebouwen en langs bijzondere locaties in het hart van onze hoofdstad. Online inschrijven kan vanaf vrijdag 12u. Het aantal plaatsen is beperkt. Wie dus graag eens door het Koninklijk Paleis wil lopen, haast zicht best.
De NN Marathon Rotterdam trekt jaarlijks ook veel Belgische lopers aan. Ben jij een van die lopers of kriebelt het om - na de mooie beelden van de NN Rotterdam Marathon van voorbije zondag - de Nederlandse loophoofstad zelf te ervaren? Dan hebben we goed nieuws, want de Halve Marathon Rotterdam keert na 13 jaar terug op de loopkalender! Inschrijven voor dit event kan vanaf nu.
De gezelligste en meest sfeervolle stadsloop van het land is terug. Op maandag 11 juli 2022 viert The ENGIE Classic Tessenderlo zijn 36ste editie. De inschrijvingen openen vrijdag om 13u.