Loop virtueel naar exotische bestemming en win vliegtickets

Iets winnen door je favoriete hobby te beoefenen, dat is mooi meegenomen. Wat dacht je bijvoorbeeld van vliegtickets naar een exotische bestemming?

De Duitse luchtvaartmaatschappij Lufthansa, die eerder deze week Brussels Airlines nog volledig overnam, lanceerde op haar website ‘Destination Running Lufthansa’. Het betreft een volledig gratis loopspel waarmee je vliegtickets naar exotische bestemmingen als Mauritius, Cancun, Nairobi of Panama City kan winnen. In de prijzenpot zit nog veel meer: GoPro’s, gps-sporthorloges, …

Klinkt cool, wat moet ik doen om te winnen?

Via de link onder aan dit bericht ga je meteen naar de wedstrijdpagina. Je kiest vervolgens je droombestemming en een vriend(in) met wie je de uitdaging aangaat. Daarna koppelen jullie de wedstrijd aan een loopapp die compatibel is met ‘Destination Running Lufthansa’ en start de challenge. Als je zoveel hebt gelopen als het aantal vlieguren richting je droombestemming, maak je kans om in de prijzen te vallen. Je kan ook meerdere droombestemmingen ‘unlocken’ door meer te lopen. Gedurende je onderneming krijg je ook extra uitdagingen: loop een bepaalde tijd op zondagochtend, neem een selfie, … Kwestie van extra variatie in het spel te brengen en het leuk te houden.

Tot wanneer heb ik tijd om mijn doel te bereiken?

De wedstrijd loopt nog tot 14 november. Veel succes.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?