Loop of wandel de Lampiris Abdijentocht virtueel!

Op donderdag 21 mei 2020 stond normaal de Lampiris Abdijentocht op het programma. Helaas kon dit niet doorgaan. Maar niet getreurd: je kan virtueel de afstand van het parcours lopen of wandelen!

Lampiris Abdijentocht: doe de virtuele challenge!

Het is de bedoeling dat je de afstand van de Lampiris Abdijentocht aflegt voor het einde van deze challenge. Je kan kiezen uit:
* 16 km wandelen
* 16 km lopen
* 34 km wandelen

Deze challenge loopt tot en met woensdag 27 mei. Je hebt dus nog tijd tot dan om de totale afstand (16 km of 34 km) al lopend of al wandelend af te leggen. De mooie groene omgeving van Averbode moet je er natuurlijk zelf wel bijdenken… Je hoeft geen 16 km op één dag te wandelen of te lopen, maar je kan je wandelingen of loopsessies spreiden over verschillende dagen. Bijvoorbeeld: 5 km op vrijdag, 8 km op zondag en nog eens 3 km op woensdag. Zo is het haalbaar voor iedereen!

Steun de zorgverleners met jouw medaille

Wanneer je de challenge voltooid hebt, ontvang je een unieke virtuele medaille via e-mail! Deel deze medaille op Facebook en schenk ze symbolisch aan de zorgverstrekkers van jouw hart. Zij zijn immers de helden van dit moment en op die manier steek je hen een hart onder de riem in deze zware periode.

Keep Moving!

Zin om virtueel deel te nemen aan de Lampiris Abdijentocht? Meld je aan op KeepMoving en veel succes ermee! Op dit platform vind je trouwens nog tal van andere sportieve virtuele challenges om fit en gezond te blijven in deze tijden. Zeker eens checken!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?