Loop of wandel de Athora Great Bruges Marathon met nieuwe MyTrace app!

De organisatie van de Athora Great Bruges Marathon komt met een waardig alternatief voor één van Belgisch mooiste marathons die dit jaar helaas niet fysiek kan doorgaan. Zo kan je op 17 en 18 oktober deelnemen aan de virtuele variant, mét leuke en unieke features voor een bijzondere loopervaring!
De eerste virtuele Athora Great Bruges Marathon loopt van 17 tot 18 oktober en biedt een uitdagende en veilige loopervaring die lopers en wandelaars van over de hele wereld verenigt en uitnodigt om Brugge (virtueel) te ontdekken. Je kan je vanaf nu gratis inschrijven en kiezen uit 3 challenges: 8 km, 21 km of 42,195 km. Lopen of wandelen doe je met de revolutionaire MyTrace app. 
Eventbeleving dankzij revolutionaire app – MyTrace 
Waar en wanneer je jouw challenge ook loopt, de nieuwe eventapp MyTrace belooft elke deelnemer een levensechte event experience te bezorgen. Starten kan vanaf je eigen voordeur, op je favoriete trainingsparcours of je lokale atletiekpiste en doe je in één van de beschikbare waves. Ook tal van andere deelnemers starten op dat moment. Je ziet ze dan wel niet, maar de speaker in je oortjes vertelt je in welke positie je ligt, wat je tussentijden zijn én welke gebouwen je normaal op dat moment zou passeren in de échte Athora Great Bruges Marathon. 
Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto’s en virtuele medaille delen op jouw social media kanalen. De app biedt je ook de mogelijkheid om een virtuele startwave te kiezen, zodat je kan afspreken met je vrienden, elkaar kan uitdagen en elkaars virtuele vooruitgang in real time in de app kan volgen! Bereik jij als eerst van jouw loopbuddy’s de finish? 
Naast het gebruik van de app met toegang tot de verschillende features, kan je bij je inschrijving ook het Athora Great Bruges Marathon & Half Marathon T-shirt en een echte medaille bijbestellen. Alle info over het virtuele event vind je hier

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?