Loop met Lieven Van Gils en nieuw running.be magazine de lente in!

Nu de lente definitief zijn intrede gemaakt heeft, gooien wij met veel plezier een fris en nieuw running.be magazine in de winkelrekken!

Lieven Van Gils trekt komende zomer uitzonderlijk niet naar de Ronde van Frankrijk. Meer tijd om te lopen dus … in Frankrijk en zich voor te bereiden op een marathon. Wij waren te gast bij de presentator van Eén en kwamen te weten dat er zowel nummers van Bach als boenke-boenk-materiaal op zijn playlists staan. 

We blikken terug op de diverse loopfeesten van de voorbije maanden: Gent Urban Trail, CittA Antwerp Urban Trail & DVV Antwerp 10 Miles & Marathon. En uiteraard kijken we ook vooruit naar wat komen gaat, zoals de eerste city obstacle run in ons land: de Fisherman’s Friend StrongmanRun in Antwerpen. Wij gingen op verkenning.

In dit nummer integreerden we ook een uitgebreid technologiedossier. Hoe verklaren we de opmars van de technologische snufjes? Waar liggen de mogelijkheden van virtual reality? Wat post je maar beter niet op sociale media en wat zijn de beste loopapps die je geen euro kosten? We geven antwoorden op al deze vragen.

Voorts maken we een zijsprongetje naar het voetbal, want Paul Van Den Bosch stelde voor de heren sjotters in de lagere afdelingen een zomers loopprogramma op, waardoor ze midden juli in een goede conditie de groepstrainingen kunnen aanvatten. En heb je even geen goesting om te lopen, dan kunnen de 10 geboden van Evy Gruyaert daar verandering in brengen.

Tot slot kwamen we terecht in de Ierse storm van de Connemarathon, bereiden we ons voor op de marathon van Porto en spraken we met trailkoningin Fernanda Maciel. Dit en nog veel meer vind je in het meinummer van running.be magazine, dat vanaf 6 mei in de winkel ligt.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?