Loop in het nieuw de herfst en winter in zonder fortuin uit te geven

Helaas blijft het niet voor eeuwig 25 graden. Straks is het opnieuw herfst en winter. Gelukkig kan je jezelf op een budgetvriendelijke manier in het nieuw steken!

Bij Kalenji streven ze er al sinds mensenheugnis naar om iedereen betaalbare loopkledij aan te bieden. Dat concept is niet veranderd voor de nieuwste herfst- en wintercollectie. We hebben de nieuwe mannen- en vrouwenstukken in deze fotospecial gegoten, zodat je alles rustig kan bekijken.

Voor deze nieuwe collectie hield Kalenji – met het gebruik van waterafstotend materiaal – rekening met fikse regenbuien die je als loper tijdens de komende seizoenen moet trotseren. Maar ook warm en ademend materiaal werd in diverse kledingstukken verwerkt, zodat je op een comfortabele manier kan lopen wanneer de temperaturen kelderen. Logischerwijze werden er ook fluo-accenten verwerkt in deze collectie, kwestie van de zichtbaarheid te vergroten.

Een kledingstuk dat meteen onze aandacht trok, was de Eliokplay-vest (en shirt). De vest komt met een praktisch gsm-zakje op de buik, terwijl het shirt je beschermt tegen de wind en ook je smartphone bijhoudt dankzij een handig zakje op de linkerarm (met gaatje voor je hoofdtelefoon). Beide kledingstukken kosten 29,99 euro. Alle kledingstukken uit deze fotospecial kosten trouwens minder dan 85 euro!

Wie er trouwens zeker van wil zijn dat hij modieus de deur uit loopt, leest de tips van ontwerper (en loper) Filip Arickx. Je vindt dat interview terug in ons septembernummer. Je kan het ook hier digitaal lezen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?