Loop het Sheraton Hotel omhoog!

Ben jij rapper op de trap dan met de lift? Dan is de Stair Climbing Race waarschijnlijk iets voor jou. Op 23 oktober kan je de 30 verdiepingen en 466 trapen van het Sheraton Brussels Hotel omhooglopen.

De Stair Climbing Race naar de top van het Sheraton Brussels Hotel gaat op zondag 23 oktober door van 9u tot 12u. De man en vrouw die het snelst de 466 trappen beklimmen worden gekroond tot ‘De Koning en de Koningin van het Sheraton Brussel Hotel voor 1 jaar’. Zij mogen met twee personen een jaar lang elke maand een weekendnacht doorbrengen  in het Sheraton Brussels Hotel. Ook uit de andere deelnemers worden prijswinnaars geloot.

Deelname kost 15 euro. Er zijn (indien nodig) twee rust-stops voorzien. Iedere deelnemer ontvangt een verfrissend drankje en een certificaat van voltooiing bij aankomst.

Alle opbrengsten van de Stair Climbing Race gaan naar “Road to Awareness“, een samenwerking tussen Unicef en de medewerkers van Starwood Hotels – die dit jaar Unicef-projecten voor 58 scholen in Pakistan en Roemenië steunen door het leveren van vitale apparatuur en educatieve materialen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?