Loop dit weekend de virtuele Port of Antwerp Night Marathon

Nu zaterdag en zondag, 12 en 13 september, kan je de uitgestelde Port of Antwerp Night Marathon zelf lopen, van aan je eigen voordeur! De revolutionaire MyTrace-app bezorgt je een echte event-beleving: van de start in een specifieke wave tot een virtuele speaker die tussentijden, positie en andere info meegeeft. Ook burgemeester Bart De Wever loopt de volledige 42,195 km.

Voor deze eerste virtuele Port of Antwerp Night Marathon kan je kiezen uit 3 afstanden: 10 km, 21 km of 42,195 km. Die loop je waar je maar wil: van aan je deur, over je favoriete trainingsparcours of waar dan ook. Starten doe je in één van de beschikbare waves. Ook tal van andere deelnemers starten op dat moment. Je ziet ze dan wel niet, maar de speaker in je oortjes vertelt je in welke positie je ligt, wat je tussentijden zijn én welke gebouw je normaal op dat moment zou passeren in de échte Port of Antwerp Night Marathon.

Antwerps burgemeester Bart De Wever doet ook mee. Hij keek al maanden ongeduldig uit naar de nieuwe Antwerpse stadsmarathon en is blij om zijn doel te kunnen najagen in deze virtuele variant. De Wever loopt zondagvoormiddag zijn volledige marathon.

Bart De Wever: “Tijdens deze virtuele marathon kan iedereen op een veilige manier lopen én supporteren. Zo maken we van de eerste Antwerp Night Marathon tijdens deze bijzondere omstandigheden een echt sportfeest. Zien bewegen doet bewegen: het is nog niet te laat om u in te schrijven en samen er mij de uitdaging aan te gaan, of dat nu voor 10, 21 of de volledige 42,195 kilometer is!”

Ook bij title partner Port of Antwerp kijken ze uit naar dit weekend. CEO Jacques Vandermeiren: ‘We zijn blij dat de eerste Port of Antwerp Night Marathon alsnog virtueel kan plaats vinden! Blijven bewegen en een doel voor ogen hebben, helpen ons door deze uitdagende periode! Ook bij Port of Antwerp hebben we onze collega’s de afgelopen maanden gestimuleerd om te blijven bewegen, ieder op zijn of haar niveau. We wensen alle deelnemers een fijne eerste kennismaking met dit unieke evenement!’

REVOLUTIONAIRE EVENT APP MYTRACE

Waar en wanneer je jouw challenge ook loopt, de nieuwe en revolutionaire event app MyTrace – voor het eerst in gebruik in België – bezorgt elke deelnemer een levensechte event experience. Je kiest je eigen startwave en je krijgt onderweg heel wat info die je het gevoel geeft echt in een wedstrijd te zitten. Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto’s en virtuele medaille delen op jouw social media kanalen.

Wie zijn of haar beleving helemaal af wil hebben, kan bij de inschrijving ook het Port of Antwerp Night Marathon t-shirt en een echte medaille bijbestellen.

Inschrijven kan tot 1 uur voor je wil starten.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?