Loop de Port of Antwerp Night Marathon via de revolutionaire event app MyTrace!

De nieuwe en revolutionaire event app MyTrace - voor het eerst in gebruik in België - belooft elke deelnemer ook tijdens virtuele uitdagingen een levensechte event experience te bezorgen. Je kan hem binnenkort uittesten tijdens de eerste virtuele Port of Antwerp Night Marathon!

De actualiteit omtrent COVID-19 dwong de organisatie van de Port of Antwerp Night Marathon er enkele weken geleden toe om de eerste editie, gepland op 12 september, met een jaar uit te stellen. 11 september 2021 wordt de nieuwe datum.

Maar zo lang hoef je niet te wachten om toch al van de Port of Antwerp Night Marathon te proeven. Er komt op 12 en 13 september van dit jaar immers een virtuele versie. Starten voor een tocht van 10, 21 of 42,195 km kan vanaf je eigen voordeur… maar ook in hartje Antwerpen. Als de COVID-maatregelen het toelaten, zal het Port of Antwerp Night Marathon-parcours op 12 en 13 september volledig uitgepijld worden.

Naast uiteraard een geschikte loopoutfit en een degelijke conditie heb je de gloednieuwe, revolutionaire event app MyTrace nodig voor een levensechte event experience. Via MyTrace krijg je onderweg audiobeschrijvingen te horen van de highlights die je normaal gezien op dat ogenblik zou passeren, maar je kan ook je eigen startwave kiezen en zo de strijd aangaan met jouw medelopers. Nadien kan je via de app makkelijk je resultaat, foto’s en virtuele medaille delen op social media.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?