Loïc Nottet uithangbord voor Start 2 Run in Wallonië en Frankrijk

Wat Evy Gruyaert is voor Vlaanderen en Nederland wordt Loïc Nottet voor Wallonië en Frankrijk. De Henegouwse zanger, vijf jaar geleden vierde op het Eurovisiesongfestival, zet zijn schouders onder de Franstalige versie van Start 2 Run.

Start 2 Run is al jarenlang dé populairste app voor lopers in Vlaanderen en Nederland. Beginnende lopers kunnen danzij de app rustig opbouwen naar hun eerste 5 km-run, maar ook voor gevorderde lopers zijn er schema’s voor meer uitdagende hardloopdoelen, tot een marathon toe.

In de Nederlandstalige versie zorgt mediafiguur Evy Gruyaert voor de juiste trainingsinstructies op het juiste moment. In de Franstalige versie zal Loïc Nottet doorheen de trainingen de nodige trainingstips en aanmoedigingen middels zijn zoetgevooisde stem voor zijn rekening nemen.

De zangcarrière van Loïc Nottet werd gelanceerd dankzij The Voice Belgique en na zijn vierde plaats op het Eurovisiesongfestival in 2015 (met Rhythm Inside) is hij ook in Vlaanderen geen onbekende. In Wallonië en Frankrijk is hij uitgegroeid tot een megaster. Nog niet zo lang geleden speelde hij twee keer Vorst Nationaal en de Olympia in Parijs plat.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?