Lieven Van Gils laadt zich op voor de Warmathon

Op zaterdag 19 december wordt de Warmathon afgetrapt in Leuven. Lieven Van Gils daagt je alvast uit om mee te lopen voor een van de goede doelen in de Warmste Week van Music For Life. Bekijk het filmpje!

Ook dit jaar wordt de week voor Kerstmis de Warmste Week van Music For Life. Je kan dan in de vijf provinciehoofdsteden gaan lopen voor het goede doel op de Warmathon. Hoe meer lopers per stad, des te meer geld voor alle goede doelen.

In de vijf steden is een parcours uitgetekend van rond de 3 km. Je loopt op eigen tempo zoveel toeren als je wil. De stad die het meeste rondjes loopt, mag zich De Warmste Stad van Vlaanderen noemen en krijgt 25.000 euro extra, met steun van Hello Bank!.

Vijf meters en peters hopen Vlaanderen te laten warmlopen voor het goede doel. Lieven van Gils loopt op kop in Leuven (19/12), Hanne Decoutere in Hasselt (20/12), Maaike Cafmeyer in Brugge (21/12), Lieve Blancquaert in Gent (22/12) en Cath Luyten in Antwerpen (23/12).

Je kan zelf ook inschrijven en meelopen in een stad naar keuze. Voor 12 euro krijg je een startnummer. 10 euro gaat rechtstreeks naar de goede doelen, 2 euro is voor je verzekering.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?