Leuke teamwedstrijd in Knokke-Heist (video)

De zomer is de ideale gelegenheid om als loper nieuwe horizonten te verkennen. Idealiter samen met je vrienden! En dat kan eind deze maand in Knokke-Heist.

Op vrijdagavond 27 juli vindt de Pallen Lakeside Paradise Triathlon plaats. Het evenement in Knokke-Heist is dit jaar al aan zijn vijfde editie toe en bestaat uit 500 meter zwemmen, 20 kilometer mountainbiken en 5 kilometer lopen.

Ben je geen goede zwemmer of mountainbiker en denk je nu al dat dit niets voor jou is, lees dan toch nog maar even verder. Je moet heel de onderneming namelijk niet in je eentje afwerken. Deze triathlon is een teamgebeuren, waarbij elk ploegje uit drie personen bestaat: een zwemmer, mountainbiker en loper. Ideaal om met enkele vrienden te doen, zeker omdat ‘plezier’ centraal staat tijdens dit evenement – na de sportieve inspanningen wacht er de deelnemers nog een barbecue en bijbehorend optreden.

Ex-spurter Cédric Van Branteghem, acteur Louis Talpe en gewezen toptennisster Sabine Appelmans namen in het verleden deel. Wie dit jaar wil deelnemen, kan zich tot en met donderdag 26 juli online inschrijven. Hieronder krijg je al een voorsmaakje van wat er je te wachten staat.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?