Lees running.be magazine eenvoudig online

Hoewel running.be magazine gewoon in de dagbladwinkels en supermarkten ligt, kunnen we ons wel inbeelden dat niet iedereen zin heeft om te gaan winkelen. Gelukkig kan je het blad ook gewoon online lezen via Blendle!

Krantenwinkels en supermarkten zijn nog steeds open, maar soms is het gewoon eenvoudiger om online te lezen. Daar hebben we begrip voor en daarom werken we al geruime tijd samen met Blendle om onze magazines online aan te bieden. Via die online dienst zie je niet alleen de ‘magazinevorm’ van het blad, maar kan je ook de artikels apart aanklikken, zodat je ze gemakkelijker op het digitale scherm van jouw keuze kan lezen.

Het enige dat je moet doen, is je registreren bij Blendle. Dat is erg eenvoudig: een account aanmaken en wat gegevens invullen om GRATIS een maand lang van een Premium-lidmaatschap te kunnen genieten. Je hoeft niet te vrezen dat je na de gratis maand vastzit aan een betalend abonnement, want je krijgt twee dagen voor het aflopen van je gratis maand een bericht, zodat je – indien gewenst – eenvoudig kan uitschrijven.

Wil je running.be magazine gratis via Blendle lezen? Start dan jouw gratis proefperiode van een maand bij Blendle via deze snelle en eenvoudige inschrijfpagina. Wanneer je bent ingelogd bij Blendle vind je running.be magazine HIER.

Je kan gewoon door het magazine bladeren of in de inhoudstafel een artikel aanklikken om er rechtstreeks naartoe te gaan. Wil je oudere nummers lezen, dan klik je in de linkerbovenhoek op ‘Eerdere Edities’. Veel leesplezier!

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?