Koude maar geslaagde primeur voor Spartacus Run Parc d’Enghien (VIDEO)

Stipt om 11 uur gaf burgemeester Olivier Saint-Amand van Enghien het startschot voor de allereerste Spartacus Run Parc d'Enghien. In de laatste wave zou hij ook zelf als één van de 6000 deelnemers de obstakels op het parcours trotseren.

Daarmee was de nieuwste telg in de familie van de KBC Spartacus Series, de verzameling van de meest uitdagende obstakelruns van ons land, meteen ook volzet.

Het was fris in Henegouwen maar dat kon deelnemers en supporters niet deren. Meer dan de helft van die deelnemers waren trouwens in team ingeschreven en stonden dus met collega’s, ploegmaats en/of vrienden aan de start.

In en rond het prachtige park werden meer dan 20 obstakels gebouwd die de deelnemers over een parcours van 10 km moesten overwinnen. Door de frisse temperaturen bleek vooral de ‘Tobogaaaan!’, een gigantische schuifaf van maar liefst 6 meter hoog, een grote uitdaging, maar alle deelnemers doorstonden deze test met glans.

Ook zin gekregen in een Spartacus-uitdaging? Dit jaar staat er nog één uitdaging op het menu in de KBC Spartacus Series. Zondag 13 november ontvangt Nieuwpoort de Neptunus Run.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?