KBC Spartacus Series afgetrapt met Spartacus Run in Boom

De KBC Spartacus Series werd zondag in stijl geopend met de Spartacus Run. Op het wereldberoemde domein De Schorre in Boom doken duizenden avonturiers op, over en onder zo'n 25 obstakels. Dinsdag, bij de tweede dag van de Spartacus Run, was ook de zon van de partij!

De Spartacus Run had maar liefst negen nieuwe obstakels in de aanbieding, in totaal moesten de deelnemers over tien kilometer zo’n 25 obstakels overwinnen. Aan de klassiekers werd uiteraard niet geraakt: de zeer spectaculaire en populaire The Human Wall en Mega Swing waren weer van de partij, tot groot jolijt van de lopers en het eveneens massaal aanwezige publiek.

De supporters konden zichzelf dit keer ook nuttig maken bij twee obstakels. Bij de Great Balls of Fire duwden ze met plezier ballen tussen de lopers heen, die zo recht moesten blijven. En bij de Fire Brigade kregen ze de eer om de deelnemers een douche te geven met het waterkanon vanop de brug. Net zoals bij het internationale muziekfestival Tommorrowland, dat ook plaatsvindt in De Schorre, werd het één groot feestje! Of beter gezegd: twee grote feestjes (zondag en dinsdag)!

De volgende manche in de KBC Spartacus Series vindt plaats in het Nederlandse Schaijk. Op 2 en 3 juni kun je er over 8 of 14 kilometer je avontuurlijk hartje ophalen tijdens de Break Out Run. Op het moment dat alle deelnemers zich verzameld hebben bij het startterrein van de Break Out Run is er geen weg meer terug. Samen met vele andere ‘gevangenen’ wordt het tijd om in opstand te komen en uit te breken uit deze zwaarbewaakte gevangenis. De Inschrijvingen zijn open! Wees snel, want enkele startgroepen zijn reeds uitverkocht.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?