JVC brengt 4 nieuwe oortjes op de markt

JVC richt zich volop op de sporter die naar muziek luistert. Het merk brengt liefst 4 nieuwe oortjes op de markt.

Concreet gaat het om vier nieuwe modellen, waarbij elk type verkrijgbaar is in meerdere kleuren. JVC richt zich zowel op beginnende als op geoefende lopers. De HA-ET50BT en HA-EC30BT zijn reeds beschikbaar. De HA-EN10BT en HA-EC20BT komen vanaf eind augustus op de markt. Alle oortjes maken gebruik van Bluetooth-technologie.

4 op een rij  

HA-EN10BT (39,99 euro): richt zich op de beginnende loper. De oortjes zijn zweetbestendig en hebben dankzij de ‘Nozzle fit’-stukjes voor elke loper een goede pasvorm. Het apparaat heeft een autonomie van 4,5 uur.

HA-EC20BT (44,99 euro): richt zich op de beginnende loper. Deze oortjes maken gebruik van de Pivot Motion Clip om een goede pasvorm te garanderen. De ear-clip voelt comfortabel dankzij het zachte siliconenrubber. Volledig opgeladen gaat dit apparaat 4,5 uur mee.

HA-ET50BT (79,99 euro): voor de geoefende loper. Deze oortjes gebruiken de Pivot Motion Fit voor de best mogelijke pasvorm, zijn waterbestendig en hebben een batterijduur van 9 uur. Dankzij de open oordopjes hoor je tijdens het lopen omgevingsgeluid, wat de veiligheid ten goede komt. 

HA-EC30BT (69,99 euro): voor de geoefende loper. De oortjes gebruiken de comfortabele ear-clip, zijn waterbestendig en hebben een autonomie van 8 uur. Wil je tijdens het lopen even niet meer naar muziek luisteren? Dan hang je de dopjes via magneten aan elkaar, waardoor je een soort ketting krijgt die je niet verliest.  

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?