Ideale omstandigheden voor een geslaagde DH Mons Urban Trail

De talrijke deelnemers aan de DH Mons Urban Trail, onderdeel van de Keytrade Bank Urban Trail Series, beleefden een prachtige ochtend op de Grote Markt en in het centrum van de stad Bergen.

Verschillende nieuwe en onverwachte locaties doken op tijdens deze vijfde editie en de zonnige omstandigheden maakten het plaatje ideaal.

Voor het tweede jaar op rij waren ook de wandelaars welkom aan de vertrekhal van 5 en 10 km van de rechtbank van eerste aanleg, waar Schepen van sport Marc Darville het startschot gaf van de tweede golf.

Zoals de traditie het wil, konden de deelnemers de stad ontdekken op hun sportschoenen met passages door het Koninklijk Theater, het Stadhuis of het Belfort. De Alhambar, het Design House, de Halles du Manège, het Dream Hotel en de AD Delhaize Rue de Nimy werden dit jaar toegevoegd aan het parcours. De sportievelingen kregen allemaal een ontbijt aangeboden voor Delhaize.

De volgende manche van de Keytrade Bank Urban Trail Series in Wallonië vindt plaats op 18 november in Namen. Eén week eerder op 11 november staat in Vlaanderen de Brugge Urbain Trail op het menu.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?