Hasselt Urban Trail loopt door … discotheek Versuz!

Op pinkstermaandag 16 mei is Hasselt voor het eerst gaststad voor een evenement van de NN Urban Trail Series! 5000 sportievelingen kunnen de Hoofdstad van de Smaak op loopschoenen ontdekken. 2 toplocaties werden toegevoegd aan het parcours.

Het Jenevermuseum kan absoluut niet ontbreken in de Urban Trail door Hasselt, dé jeneverstad bij uitstek. Twee jaar geleden gingen de deuren van het Museum opnieuw open na een grondige renovatie. Wie nog niet de kans had om het opnieuw te bezoeken, kan dat doen op 16 mei.

En er is nog meer… De Hasselt Urban Trail® is pas compleet met een bezoek aan de vernieuwde discotheek Versuz. De deelnemers worden er ondergedompeld in een mysterieuze, intieme sfeer en kunnen er volop genieten van pompende beats. Dansen mag.

Eerder maakte de organisatie al bekend dat er ook passages zijn door de TVL-nieuwsstudio en het Modemuseum. Start en finish van de Hasselt Urban Trail® liggen aan de PXL-campus. Lopers starten aan de sporthal in de Vilderstraat en finishen in de binnenstraat van PXL Congress! Het parcours is 10,8 km lang en loopt door verschillende gebouwen, steegjes en binnentuinen.

Binnenkort worden nog heel wat nieuwe locaties bekendgemaakt. Op dit moment schreven zich al meer dan 1500 lopers zich in voor het evenement.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?