Great Breweries Half Marathon wordt Great Breweries 25K

De organisatie van de Great Breweries Marathon ziet zich om technische redenen genoodzaakt om het parcours van de halve marathon aan te passen. Daardoor wordt de Great Breweries Half Marathon op zondag 5 juni 2016 een 25K!

De Great Breweries Marathon op zondag 5 juni 2016 wordt het eerste loop- en wandelevent met een hoge belevingswaarde volledig in het teken van onze rijke Belgische biercultuur. Omwille van parcourtechnische redenen ziet de organisatie zich genoodzaakt om het parcours van de halve marathon aan te passen. Hierdoor is het niet langer mogelijk om een attractieve en kwalitatieve halve marathon over een afstand van exact 21,0975 km in te richten.

De organisatie heeft dan ook beslist om de Great Breweries Half Marathon om te vormen naar Great Breweries 25K. Dit betekent 4 kilometer extra loopplezier door het prachtige landschap dat de brouwerijen van Duvel Moortgat, Palm Belgian Craft Brewers en Brouwerij Bosteels verbindt.

De meeste deelnemers zullen dat als een extra uitdaging zien, al zijn er misschien ook lopers voor wie deze uitbreiding minder evident is. Daarom hebben alle reeds ingeschreven deelnemers aan de Great Breweries Half Marathon & Great Breweries Half Marathon Walk hierover intussen een e-mail ontvangen met informatie over een eventuele terugbetaling van het inschrijvingsgeld. Ben jij een ingeschreven deelnemer, maar heb je geen e-mail ontvangen? Dan kan je contact opnemen via info@golazo.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?