Gratis paar X-Socks Sky Run Two-loopsokken voor nieuwe abonnees

Loop je graag en lees je graag over lopen? Neem dan nu een abonnement op running.be magazine! Nieuwe abonnees krijgen als welkomstgeschenk een paar X-Socks Sky Run Two-loopsokken!

Als jaarabonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 24 in plaats van 29,7 euro, krijgt de zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat een paar Sky Run Two-loopsokken van X-Socks, ter waarde van 24,95 euro.

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 in plaats van 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen elders in Europa zijn 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar), buiten Europa 70 euro (1 jaar). Deze actie is geldig t.e.m. 2 maart 2016, zolang de voorraad strekt. Het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt – indien de betaling tijdig in orde is – eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). Vier weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.

X-Socks Sky Run Two-loopsokken

Of je nu een marathon loopt of een wekelijks parkrondje, de X-Socks Sky Run Two zijn perfect voor alle loopvormen. De geïntegreerde X-Cross Bandage en de AirFlow Ankle Pads beschermen het gevoelige gebied rond de enkels, terwijl het AirConditioning Channel constant frisse lucht aanvoert. Het Sinofit-voetbed is van zilvergaren. Het gaat de vorming van bacteriën en het ontstaan van vervelende geuren actief tegen.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?