Gratis Led Lenser Neo hoofdlamp voor nieuwe abonnees!

Loop je graag en lees je graag over lopen? Neem dan nu een abonnement op running.be magazine! Nieuwe abonnees krijgen als welkomstgeschenk een Neo hoofdlamp van Led Lenser cadeau!

Als jaarabonnee heb je niets dan voordelen! Je betaalt slechts 24 ipv 29,7 euro, krijgt de zes nummers automatisch in de bus en nieuwe abonneehouders krijgen ook nog een handig welkomstgeschenk. Momenteel is dat een Neo hoofdlamp van Led Lenser, ter waarde van  24,99 euro.

Wil je je eerst laten overtuigen door running.be magazine? Neem dan een kennismakingsabonnement! Je betaalt slechts 12 ipv 14,85 euro en krijgt drie nummers automatisch in de bus.

Deze tarieven zijn alleen geldig voor verzending in België. De tarieven voor abonnementen elders in Europa zijn 40 euro (1 jaar) en 22 euro (0,5 jaar), buiten Europa 70 euro (1 jaar). Deze actie is geldig t.e.m. 6 januari 2015, zolang de voorraad strekt. Het geschenk dat bij het jaarabonnement hoort, wordt apart verstuurd. Je krijgt – indien de betaling tijdig in orde is – eerst je eerste nummer in de bus (op de dag van verschijning). Vier weken later volgt het geschenk. Geschenken zijn niet omruilbaar.

Led Lenser Neo hoofdlamp

De dagen worden steeds korter en dus ga je joggen in het donker. Speel op veilig en maak jezelf zichtbaar voor andere weggebruikers met deze trendy hoofdlamp van Led Lenser!

De Led Lenser Neo is een compact en lichtgewicht hoofdlampje, speciaal ontworpen om ermee te lopen en sporten. Dankzij zijn pluimgewicht van amper 54 gram en een brede lichtbundel (16:9) is deze lamp perfect voor lopers. Je ziet tot 10 meter ver precies wat er voor je gebeurt, zonder dat je de andere weggebruikers stoort. En je bent vanuit elke hoek te zien! Een rood knipperende LED zorgt er ook voor dat je achterkant goed zichtbaar is. Dat maakt het lopen veiliger en geeft dus een gerust gevoel tijdens je favoriete workout. De Led Lenser Neo werkt op 3x AAA batterijen (meegeleverd) en heeft een maximale brandtijd van 100 uur op de laagste stand.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?