Golazo verplaatst sportevenementen t.e.m. 19/4 naar later tijdstip dit jaar

Golazo heeft beslist om alle geplande sportevenementen tot en met 19 april te verschuiven naar een latere datum. Op die manier wil het verantwoordelijkheid nemen in het inperken van de risico's op verdere verspreiding van het coronavirus.

Het is intussen duidelijk dat we allemaal maximaal moeten proberen om de verdere verspreiding van het coronavirus Covid-19 tegen te gaan en in te perken. Golazo had als organisator al verschillende maatregelen uitgevaardigd op de evenementen van de voorbije weekends. Op dergelijke events komen sowieso veel mensen samen. Het gezond verstand zegt dan ook dat niet alleen elke burger waakzaam moet zijn en de gezondheidsmaatregelen in acht moet nemen, maar dat ook Golazo als organisator elke aanleiding tot snelle verspreiding moet uitsluiten.

Daarom wordt voor alle loop- en wandelevenementen op de Golazo-kalender vanaf nu t.e.m. 19 april zo snel mogelijk een nieuwe datum later dit jaar gezocht, in overleg met de diverse overheden en partners. Zodra een nieuwe datum bekend is, zal die meteen gecommuniceerd worden.

Deze maatregel neemt Golazo ook samen met partner Flanders Classics voor alle recreatieve fietstochten van Peloton t.e.m. 19 april.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?