Garmin stelt nieuw gps-sporthorloge voor

Met de regelmaat van de klok komt er een nieuw sporthorloge op de markt. Vandaag is het opnieuw prijs!

Garmin pakt uit met de Forerunner 35, een gps-sporthorloge dat werkt met hartslagmeting aan de pols waardoor de borstband ook bij dit toestel overbodig wordt. Het nieuwste horloge van Garmin kan ook dienstdoen als activity tracker (aantal stappen, verbrande calorieën, …) en ontvangt indien gewenst muziek (en ook berichten, mails, weerinfo, …) van je smartphone.

De Forerunner 35 heeft een autonomie van 9 dagen in horloge- en activity trackermodus en tot dertien uur in trainings-/gps-modus. De hele dag door synchroniseert dit gps-sporthorloge automatisch met de Garmin Connect Mobile-app en worden je statistieken bijgehouden. Dankzij de Live Track-functionaliteit kunnen de lopers ook hun exploten in real time met hun vrienden sharen, uitdagingen organiseren, hun vooruitgang analyseren en hun activiteiten met andere leden van de Garmin Connect community sharen.

De Forerunner 35 zal in 4 kleuren verkrijgbaar zijn (zwart, turquoise, citroengroen en wit) en wordt vanaf het derde trimester van 2016 tegen de adviesprijs van 199,99 euro aangeboden.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?