Garmin pakt uit met fitnesstracker die je lichaam écht begrijpt

Garmin kondigt de vívosmart 3 aan. Het opvallende aan deze fitnesstracker is dat hij je ook écht helpt om fitter te worden en gezonder te leven.
Het is de eerst telg binnen de Garmin vívo-familie die de VO2max van de gebruiker meet. Dit gebeurt via hartslagmeting aan de pols. Die wordt vertaald naar een fitheidsniveau, van zwak tot uitstekend. Hoe groter je VO2max, hoe beter je conditie. Hiermee kan je ook je fitnessleeftijd berekenen.
Stressmeting
Via hartslagmeting geeft het horloge een indicatie van je stressniveau. Als dit te hoog is, stelt het toestel voor om ademhalingsoefeningen te doen om tot rust te komen. Via Garmin Connect krijg je een overzicht van je stressmomenten en zo kan je je levenstijl aanpassen.
Het horloge bevat hartslagmeting aan de pols, een activity tracker die verschillende bewegingen herkent en een batterijduur van 5 dagen of langer. Je kan het toestel ook gebruiken om te zwemmen of te douchen.
De Garmin vívosmart 3 is beschikbaar in zwart en paars. De aanbevolen verkoopprijs bedraagt 149,99 euro. Voor meer informatie, neem een kijkje op www.garmin.com.

Like this article? Share it!

Misschien vind je deze ook interessant?